Poimintoja Hevoset-messuilta

Poimintoja Hevoset-messuilta

Parin pitkän vuoden jälkeen hevoskansa pääsee taas vaeltamaan messuilla, kun Tampereen Hevoset-messut avaavat ovensa 9.-10.4. Meillä on ilo olla mukana tapahtumassa Somegaalan kanssa. Tänäkin vuonna Somegaala näytetään myös livenä Oho Live TV:n maksuttoman nettilähetyksen kautta lauantaina 9.4. Striimi tulee löytymään Somegaalan etusivulta. Palkintojenjaon ohella luvassa on muutakin ohjelmaa, kuten keskustelupaneeli, hevosalan yrittäjien esittelyjä sekä asiaa kengityksestä ja ratsastajan selkäkivuista. Ohjelmaesittelyt ovat etusivulla.

Somegaalan palkintojenjako pidetään messujen E-hallissa, Black Horse-lavalla kello 14.00 alkaen. Nettilähetyksessä näemme myös livehaastatteluja, paikalla mm. somevaikuttaja Aada Lätti, TikTokkaaja Aitocee sekä kategorioiden voittajia.

Hevoset-messuilla vierailevat voivat käydä ostamassa Hevoslehti Riden uusimman numeron tai tilaamassa vuosikerran Ponionnin osastolta E561 tai Buckethayn osastolta E202. Riden edustus on paikalla jälkimmäisellä, joten tule hyödyntämään messutarjous! 

Muita tutustumisen arvoisia ohjelmia ovat Ville Vaurion pitämä kouluklinikka la klo 10.30, valmentajan vinkit hevosen valintaan, Back On Trackin muotinytös su klo 11.40 Bäkkäri-lavalla sekä Niclas Aromaan esteklinikka su klo 12.40.

Artikkelikuva: Ellikki