äänestä suosikkiasi

Hevosalan Somegaalassa palkitaan Suomen suosituimpia hevosalan vaikuttajia. Raati on valinnut palkintokategoriat ja asettanut ehdokkaat yleisön ehdotusten perusteella.

Voittajat ratkaistaan totuttuun tapaan yleisöäänestyksellä.

Ehdokkaan kategoria valikoitui sen perusteella, johon ko. somekanava oli eniten saanut ehdotuksia. Ehdokkaana voi olla vain yhdessä kategoriassa. Yleisön suosikki -kategoriaan ei valita etukäteen ehdokkaita, vaan sen voittaa kaikista ehdokkaista eniten ääniä saava somekanava.

Voittajat palkitaan Tampereen Hevoset-messuilla la 15.4.

Yleisöäänestys on käynnissä 8.4.2023 asti! 

Sähköpostiosoitettasi käytetään apuna ääntenlaskennassa. Emme lähetä mainospostia.
Hevosaiheinen tai hevosalaa käsittelevä podcastsarja.
TikTok-alustalla julkaisuja jakava hevosaiheinen tai hevosalaa käsittelevä tili.
Millä tahansa sosiaalisen median alustalla julkaisuja jakava taho/henkilö, joka on erityisen hyvin onnistunut tuomaan ajatuksiaan ja kannanottojaan esille sekä kehittämään kanavaansa.
Hevosiin tai hevosalaan liittyvä yritys tai yrittäjä, joka on tuonut toimintaansa esille positiivisella asenteella. Mikä tahansa sosiaalisen median alusta.
Someuraansa aloitteleva taho/henkilö, joka tuottaa mielenkiintoista sisältöä ikään katsomatta. Mikä tahansa sosiaalisen median alusta.
Millä tahansa sosiaalisen median alustalla julkaisuja jakava henkilö/taho, joka edustaa sisällöissään tiettyä rotua.
Millä tahansa sosiaalisen median alustalla raviharrastamiseen tai raviurheiluun liittyviä julkaisuja jakava taho/henkilö.
Sometili, joka sisällöllään kannustaa ja inspiroi muita sekä tuottaa hyvää mieltä. Mikä tahansa sosiaalisen median alusta.
Aktiivisesti opetuksessa käyvä henkilö, joka tuo hyvässä hengessä esille harrastustaan ratsastuskoulussa. Mikä tahansa sosiaalisen median alusta.
Sometili, joka ottaa kantaa ajankohtaisiin asioihin hevosen hyvinvoinnista muihin eettisiin aiheisiin. Mikä tahansa sosiaalisen median alusta.
Maastoilusta, maastakäsittelystä tai muusta rennosta tekemisestä nauttiva taho/henkilö, joka ei kilpaile aktiivisesti. Mikä tahansa sosiaalisen median alusta.

Äänestys on päättynyt!

MIKSI KAIKKIA KATEGORIOITA TÄYTYY ÄÄNESTÄÄ?

Hevosalan Somegaala on kilpailu Suomen suosituimpien hevossomevaikuttajien titteleistä, mutta myös kattava näyteikkuna siihen, millaista hevosaiheista sisältöä tällä hetkellä tuotetaan eri kanavissa.

Yleisöäänestyksen sijaan olisi helppoa palkita seuraajamääriltään suurimmat vaikuttajat eri kategorioissa, ovathan he numeroissa mitattuna suosituimpia ja vaikuttavimpia, mutta ehdokasasettelulla ja äänestyksellä on voittajan selvittämisen lisäksi muitakin tärkeitä merkityksiä.

Kaikkein näkyvimpien ja puhutuimpien vaikuttajien lisäksi valitsemme ehdokaslistoille sellaisia sisällöntuottajia, joissa on potentiaalia tulevaisuuden suuriksi vaikuttajiksi, ja joiden sekä raati että yleisö toivoo nousevan entistä suuremman yleisön tietoisuuteen. Samalla kategoria- ja ehdokasasettelu edustaa valtavan monipuolisen hevosalan harrastus-, kilpailu- ja yrittämismuotojen kirjoa.

“Äänestyspakolla” haluamme nyt ja tulevaisuudessa kannustaa äänestäjiä tutustumaan niihinkin ehdokkaisiin, jotka eivät ole ennakkoon itselle tuttuja ja jo valmiiksi omia suosikkeja. Tässä kilpailussa ei ole yhtä oikeaa tapaa äänestää; vaikuttajalle hyvä ensivaikutelma on tärkeää siinä missä taito koukuttaa pidempiaikaisetkin seuraajansa. Kyse ennen kaikkea vaikuttavista somesisällöistä, eikä jokaista somettajaa tarvitse tuntea läpikotaisin antaakseen äänensä kiinnostavalle sisällölle.

Jokainen raadin valitsema ehdokas on tälläkin kertaa tutustumisen arvoinen. Toivottavasti löydätte Hevosalan Somegaalan kautta uusia kiinnostavia henkilöitä ja sisältöjä tulevinakin vuosina!