Esittelyssä Somegaalan sponsorit

Esittelyssä Somegaalan sponsorit

Somegaalan kaltainen hybriditapahtuma vaatii tuotannon suhteen tiimiltä paljon työtunteja suunnittelusta itse toteutukseen. Tämänkin vuoden työpanos huipentuu tulevana lauantaina Tampereen Hevoset-messuilla pidettävään palkintojenjakoon. Luonnollisestikaan ei tapahtumasta tulisi mitään ilman sen tiimiä, mutta tärkeä osa kokonaisuutta ovat Somegaalan sponsorit. Hevoslehti Riden ja Playsson.netin ohella matkassa on useita ulkopuolisia yrityksiä ja toimijoita. Heille jokaiselle suuri kiitos resursseista, jotka tähän antavat käyttöön! Tästä syystä haluamme vielä erikseen esitellä tahot, jotka ovat mukana Somegaalaa tukemassa:

Tampereen Hevoset-messut
Hevoset-messut on Suomen suurin hevosalan tapahtuma, joka mahdollistaa Somegaalan pitopaikan osana messuviikonloppua.

Ratsastuskeskus ILO
Somegaalan pääyhteistyökumppanina on kuopiolainen Ratsastuskeskus ILO, jonka lähtökohtana opetuksessa ja toiminnassa on hevosta kunnioittava ja ymmärtävä toimintamalli. #ratsastailolla

Sparkles
Ryhdy suunnittelijaksi ja luo omat korusi makuusi ja asuusi sopiviksi. Kiviä on saatavilla yli 44 erilaista väriä ja kokoa, jotka kaikki sopivat yhteen QUDO:n sormuspohjien, rannerenkaiden, kaulakorujen ja korvakorujen kanssa.

Maalibaletti
Upeita eläinmuotokuvia mittatilaustyönä! Tilaa taideteos omasta karvakorvastasi.

Biohansa
Laadukkaat kuivikkeet ja rehut hevosille sekä paljon muuta talliin sekä maatiloille. Toimitus kotiovelle asti! 

Hevari
Hevari tarjoaa kaiken mitä tarvitset hevosharrastuksen ja kilpaurheilun parissa. Meiltä löytyy laaja valikoima mm. ravi- ja ratsastustarvikkeita, kärryjä, kengitystarvikkeita ja tallitarvikkeita.

Buckethay
Edulliset heinäautomaatit hevosystävällisen ruokinnan toteuttamiseen. Suomalaista innovaatiota ja käsityötä!

Finntack
Finntackilla on suuri ravivarustevalikoima. Tuotteillamme on hyvä hinta-laatusuhde ja toimitamme ne nopeasti. Meiltä löydät kaikki tarvittavat varusteet, jotka auttavat ravihevostasi tekemään parhaansa radalla.

Oho Live TV
Oho Live TV toteuttaa Somegaalan lähetyksen. OhoTV.fi tarjoaa maksuttoman netti-tv:n, josta voit katsoa viihdyttävää sisältöä ympäri vuorokauden.

1 comments

Kommentointi on suljettu.